TRAGEDIJA NA RIJECI

Na poznatom kupalištu kod Karlovca utopio se 23-godišnjak iz Samobora

Na mjestu događaja intervenirala je hitna medicinske služba, nažalost nije mu bilo pomoći. Obdukcijom će se utvrditi uzroci smrti

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix

Na poznatom kupalištu Mrežnički Brig kod Duge Rese jučer u popodnevnim satima preminuo je 23-godišnji mladić. Iz PU karlovačke su jutros izvijestili da je "prilikom kupanja došlo do utapanja 23-godišnjaka", te da će o događaju nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće.

Tragedija se dogodila oko 15 sati, kada je na ovom kupalištu i izletištu na Mrežnici bio veliki broj ljudi, a doznajemo da je mladić bio s područja Samobora.

Na mjestu događaja intervenirala je hitna medicinske služba, nažalost nije mu bilo pomoći. Obdukcijom će se utvrditi uzroci smrti, odnosno, moguće je da mu je u rijeci prvo pozlilo.

Ovo je, nažalost, drugi slučaj utapljanja na karlovačkim rijekama ove kupališne sezone. Prošloga tjedna u Korani na Foginovom kupalištu u Karlovcu utopila se 70-godišnja žena.

Valja podsjetiti da su one bile kobne i za brojne migrante na njihovim ilegalnim rutama preko Karlovačke županije. Otkako je ona krenula ovim smjerom prije pet godina, samo u rijekama ih je živote izgubilo više do 30.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:04