NESREĆA U VODICAMA

NA RADNIKA KOMUNALNOG PODUZEĆA, DOK JE GURAO KANTU OD SMEĆA, NALETIO AUTOMOBIL Nesretnik zadobio teške ozljede, a 'zaradio' i prijavu

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 11.02.2019. u 11:41

HANZA MEDIA

Ilustracija

Djelatnik vodičkog Komunalnog poduzeća 'Leć', 58-godišnji M. Bušić, koji radi na odvozu smeća, teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6,15 sati dogodila u Vodicama u ulici Ante Lasan Kabalera. Zbog ozljeda, kako doznajemo, zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Šibenik, ali je, na sreću, izvan životne opasnosti.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 58-godišnji pješak, djelatnik mjesne komunalne tvrtke u Ulici Ante Lasan Kabalera prelazio kolnik, gurajući kantu za komunalni otpad, izvan obilježenog pješačkog prijelaza iza specijalnog teretnog vozila za sakupljanje otpada, koji se nalazio zaustavljen u zapadnoj prometnoj traci, a da se prije stupanja na kolnik nije uvjerio da na siguran način može prijeći preko kolnika. Prelaskom na istočnu prometnu traku na plastičnu kantu za otpad i tijelo pješaka nalijeće osobni automobil Fiat, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji vozač - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica policije.

Po njezinim riječima o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv pješaka slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo