OD ECSTASYJA DO KOKAINA

NA ULAZU U KAMP 'GARDEN FESTIVALA' PAO HRVATSKI DILERSKI DVOJAC Iza rešetaka završili 30-godišnji muškarac i 25-godišnja djevojka

 
Droga koju je policija zaplijenila 30-godišnjem muškarci i 25-godišnjoj djevojci
 MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, u nedjelju, 26. kolovoza, šibenska policija pritvorila je i podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnog odvjetništvu protiv hrvatskih državljana - 30-godišnjeg muškarca i 25-godišnje djevojke.

Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, uz pomoć službenog psa za detekciju droga Aria, koji je reagirao na prisutnost droga u vozilu i apartmanu, izvršena je pretraga osobnog automobila i apartmana u Murteru kojeg su iznajmili 30-godišnjak i 25-godišnjakinja. Tijekom pretrage zaplijenjeno im je 576 tableta 'ecstasya', 63 grama droge MDMA, 485 grama marihuane, 94 grama ketamina, 98 grama kokaina, 487 grama hašiša i 31 gram 'speeda', kao i digitalna vaga za precizno mjerenje. Policija im je oduzela i 50 tisuća kuna, 600 eura i 20 funti - novac koji su 'inkasirali' od prodaje droga.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Inače, ovo dvoje dilera, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga zatekli su u 'rentacar' automobilu slovenskih registraju u Tisnome u subotu navečer oko 19,45 sati, na ulazu u autokamp u kojemu se održava festival elektronske glazbe (Garden festival) i to u trenutku kada je od njih drogu pokušao kupiti 21-godišnji državljanin Izraela.

U unatrašnjosti automobila krim-inspektori su zamijetili više smotuljaka droge, pa je automobil prepračen u krug Policijske uprave, a trojac je doveden u policijsku postaju na kriminalističko obradu. Utvrđeno je da je mladi Izraelac prema prethodnom telefonskom dogovoru namjeravao od dilerskog dvojca kupiti marihuanu. Po završetku istrage, Izraelac je pušten, a 30-godišnjak i 25-godišnjakina završili su iz rešetaka te će daljnju istragu nad njima preuzeti DORH i istražni sudac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:09