TRI PRIJAVE KATARINI Š.

Nakon ljubavnog prekida organizirala lažne prijetnje i razbijanje automobila bivšem mladiću

 Elvir Tabaković / CROPIX

KNIN - Kninski policajci u subotu su kriminalističkim istraživanjem okončali zamršenu situaciju proizašlu iz ljubavnog trokuta troje Kninjana koji se u svojim postljubavnim međusobnim obračunima nisu štedjeli odaslanim prijetećim SMS porukama, uništavanjem automobila, pa čak i razbijanjem stakala na obiteljskim kućama.

Sve je počelo prekidom idilične veze između 23-godišnje Katarine Š. i njenog 29-godišnjim partnera Ilije A., nakon čega je sujetna Katarina ubrzo pronašla utjehu u četiri godine mlađem i podvodljivom Damiru R. Natjerala ga je potom i u više navrata poticala da SMS porukama zaprijeti njezinom donedavnom mladiću, te kao alibi, dio prijetnji u njegovo ime, pošalje i na njen mobitel.

Nakon što je izostala kontrareakcija donedavne ljubavi, Katarina je mladića zatim nagovorila da bivšoj ljubavi razbije Seat Toledo što je naivni mladić učinio 16. ovog mjeseca. Usput, kao šlag na tortu neprežaljenog raskida, Katarina "obješenog nosa" mladića je uputila na zadatak da na njenoj obiteljskoj kući u selu Potkonje razlupa sva stakla za što jer poslije na policiji optužila donedavnog partnera.

Uhvaćena u laži kazneno je prijavljena za djelo prijetnje, lažnog prijavljivanja kaznenog djela,te poticaja drugog na uništenje tuđih stvari, u čemu joj se u ispisanoj kaznenoj prijavi pridružio i 19-godišnji pomagač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:04