KOBNA ZABAVA

NARKO LJETOVANJE NJEMAČKOG TURISTA Muškarac (40) umro od predoziranja, policija pritvorila Šibenčanina!

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Šibenika osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

Utvrđeno je da je ovaj Šibenčanin tijekom noći 22. srpnja u Šibeniku u svom stanu 40-godišnjem njemačkom državljaninu omogućio trošenje droga uz veću količinu alkoholnih pića, što je prouzročilo smrt 40-godišnjeg gosta iz Njemačke.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku je pretražen stan i popratne prostorije osumnjičenog, gdje je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 8,5 grama bruto težine droge heroin, 1,5 grama marihuane i digitalna vaga. Daljnjim postupkom, dozanajemo u policiji, utvrđeno je da pronađena zelena biljna materija pripadala 23-godišnjaku iz Šibenika, koji tijekom konzumiranja droga i smrti Nijemca nije bio u stanu svog prijatelja iz Šibenika

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 43-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave šibensko-kninske, dok je protiv 23-godišnjaka podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:26