STRAVA I UŽAS

NASILNIK S KRKA GODINU I POL DANA ZLOSTAVLJAO IZVANBRAČNU SUPRUGU Nesretnu ženu je udarao po glavi i tijelu, gušio, udarao remenom...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 27.05.2019. u 15:32

A woman who is a victim of domestic violence is crouched in a corner of a house and is protecting herself from injury. Photo Rafael Ben-Ari/Chameleons Eye, Image: 89565210, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija

Zbog sumnje da je proteklih godinu i sedam mjeseci zlostavljao izvanbračnu suprugu riječko Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je istražni zatvor za 55-godišnjak iz Malinske na Krku, prijavljenog za nasilničko ponašanje u obitelji i tjelesne ozljede.

Tužiteljstvo tereti osumnjičenog da je od listopada 2017. do 17. svibnja 2019. u stanu u Malinskoj gdje je živio s izvanbračnom suprugom i maloljetnim djetetom, ženu učestalo tjelesno i verbalno zlostavljao, vrijeđajući je i prijeteći joj oduzimanjem djeteta.

U više navrata udarao ju je šakama po glavi i tijelu, gušio je rukama, udarao remenom po glavi i tijelu te u nju bacao razne predmete i tako joj nanio ozljede u vidu oguljotina glave te hematoma po glavi i tijelu.

Od suca istrage Županijskog suda stoga su tražili da 55-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo