JEZERA

NASILNIK S MURTERA 'PUKAO' ZBOG - BOJLERA Sin (63) prvo izvrijeđao, a onda šakom u glavu udario bolesnu i teško pokretnu majku (92)

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2019. u 19:16

, Image: 340730485, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija

 

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku u četvrtak je priveden 63-godišnji muškarac iz mjesta Jezera na otoku Murteru,  zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede.

Kako smo doznali iz ODO-a Šibenik, 63-godišnjak se  sumnjiči, da se u utorak, 19. Ožujka, oko 12,30 sati u kupaonici obiteljske kuće u Jezerima, zbog nesuglasica oko korištenja bojlera, svojoj bolesnoj i teško pokretnoj 92-godišnjoj majci obraćao pogrdnim riječima, a potom ju udario šakom u glavu. Uslijed udarca, starica je pala na pod, a pri padu je udarila glavom u umivaonik, zadobivši pri tom tjelesnu ozljedu (rana mekog oglavka).

Nakon što je osumnjičenik ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predložilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo