TRAJE ISTRAGA

NASRED RIJEČKOG KORZA STOLCEM RAZBIO GLAVU ČOVJEKU KOJI JE PIO KAVU Brutalni obračun pred šokiranim građanima, žrtvu spašavali prolaznici i konobar

Ilustracija
 Matija Djanješić / Hanza Media

Na riječkom Korzu u ponedjeljak prijepodne napadnut je muškarac koji je sjedio na terasi kafića te je pritom udaren metalnim stolcem u glavu.

Po izjavama očevidaca, mlađi muškarac prišao je 36-godišnjaku te ga je nakon samo par sekundi razgovora počeo udarati, a na kraju mu je slomio i stolac na glavi, piše Novi list. U pomoć napadnutom muškarcu kojem je iz glave potekla krv priskočili su prolaznici i konobari, dok se napadač odmah dao u bijeg.

Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja ga je odvela u bolnicu. Kriminalističko istraživanje traje i još nije poznat motiv napada.

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je kasnije da su u remećenju javnog reda i mira sudjelovala dvojica muškaraca.

- Prema dosad utvrđenim informacijama u 10.40 na Korzu, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do narušavanja javnoga reda i mira u kojem su sudjelovale dvije muške osobe. Priveden je 31-godišnji hrvatski državljanin te je u tijeku kriminalističko istraživanje s obzirom da ga se sumnjiči da je 36-godišnjeg muškarca udario metalnim predmetom te mu time zadao tjelesne ozljede. 36-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje će mu se ustanoviti težina ozljeda - priopćili su iz PU primorsko-goranske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:20