ISPITUJU SE SVJEDOCI

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA 'AFERU ŠTANDOVI' Zaposlenik Tržnica svjedočio: 'Kad god sam pitao tko će to platiti, uvijek je bio isti odgovor - grad Zagreb'

Zdenka Palac i Milan Bandić na početku suđenja za 'aferu štandovi'
 Ranko Suvar / CROPIX

I dok je on bio na pripremnom ročištu u aferi Agram, u sindikalnoj dvorani zagrebačkog Županijskog suda istovremeno je na drugom katu zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, pročelniku Ivici Lovriću i Zdenki Palac, voditeljici poslovnice Tržnica Zagreb zagrebačkog Holdinga, nastavljeno suđenje za tzv. 'aferu štandovi'. Riječ je o slučaju kada je gradskim novcem financirana kampanja Udruge U ime obitelji - Birajmo zastupnike imenom i prezimenom što je financirao grad Zagreb.

Suđenje je jutros nastavljeno ispitivanjem svjedoka, a prvi je svjedočio zaposlenik Tržnica Zagreb koji je rekao da, kad je pitao tko će platiti štandove, dobio je odgovor da će to platiti grad Zagreb i to na ponovljene upite.

- Akcija je završila 5. listopada 2014. godine i dotada nismo pokrenuli nikakav nalog za plaćanje. Svakodnevno sam kontaktirao svoju voditeljicu jer je to nama bio problem, a ona mi je 7. listopada rekla da ne želi nikakav račun dok mi ona to ne kaže - rekao je svjedok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:40