OTMICA I PRIJETNJE

Navodnom ljubavniku Anite Lovren odredili mjesec dana istražnog zatvora zbog otmice

Anita Dražić (lijevo), Anita i Dejan Lovren (u sredini), Dario Torbić (desno)

Sin i otac Torbić, Dario i Damir, privedeni su danas oko 14 sati na ispitivanje dežurnom državnom odvjetniku u Selskoj ulici, nakon čega je DORH zatražio od suca istrage zagrebačkog Županijskog određivanje pritvora u trajanju od 30 dana. Sud je prihvatio prijedlog pritvora u slučaju Darija Torbića, jer je već osuđivan za kaznena djela, dok je prijedlog pritvora odbačen za oca Damira.

Nastavak je to “afere Lovren”, a sada tužiteljstvo tereti Darija i Damira Torbića za protupravno oduzimanje slobode Aniti Dražić, prijateljici Darija Torbića. Anita Dražić već je britanskom tabloidu The Sun, koji je prvi objavio fotografije Lovrenove supruge Anite i Darija Torbića, koji je s njom bio u izvanbračnoj vezi, ispričala da je bila žrtva Torbićeve otmice, a sada je taj iskaz ponovila i policiji.

Krunski dokaz protiv Torbićevih iskaz je Anite Dražić, koji je policija tijekom kriminalističkoga istraživanja u više navrata provjeravala, da bi mu po svemu sudeći tek sada u potpunosti povjerovala.

Naime, premda je otmica bila prijavljena već istoga dana kada se navodno dogodila, dakle 29. ožujka ove godine, a navodno ju je prijavila jedna od osoba iz lokala, Anita Dražić na početku, najvjerojatnije zbog straha, u policiji nije potvrdila da su nju i sestru oteli dvojica Torbića.

Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskih Dariju Torbiću, on je na policiji u travnju porekao da je oteo sestre Dražić te ispričao da je nju i sestru odvezao u jedan restoran na Sljemenu, gdje su zajedno proveli oko jedan sat.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo