SLUČAJNA ZAPLJENA

NEOČEKIVANI ULOV ŠIBENSKIH POLICAJACA Bili su u rutinskoj prometnoj kontroli kad im je 25-godišnjak sam predao amfetamine, slijedi mu kaznena prijava

Ilustracija
 Sergej Drechsler / HANZA MEDIA

Policija je u Šibeniku prilikom uobičajene prometne kontrole u ponedjeljak došla do neočekivane zapljene kad im je mladić samoinicijativno predao drogu koju je nosio sa sobom.

25-godišnjak s područja Šibenika osumnjičen je za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nakon što je policija nad njim dovršila kriminalističko istraživanje.

Kako javlja policija, oko 20 i 40 sati u ponedjeljak prilikom rutinske kontrole prometa zaustavili su moped Gilera šibenskih registracijskih oznaka. Mladi je vozač policijskim službenicima dobrovoljno predao 54,9 grama amfetamina i 1 gram marihuane.

Nakon toga su mu pretražili stan i pronašli digitalnu vagu za precizno mjerenje s tragovima bijele praškaste tvari karakteristične za drogu amfetamin. Istragom je također utvrđeno da je mladić neovlašteno posjedovao drogu radi njezine daljnje prodaje na ovom području.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:27