ŠKOLSKA DJECA

NESREĆA AUTOBUSA NA UGIBALIŠTU, PRAVO ČUDO DA NIJE BILO OZLIJEĐENIH Bus pokupio nadstrešnicu i udario u kuću, staklo padalo po prestrašenoj djeci

 
 Podravski.hr

U Ulici Mitrovica u Virju nedaleko od Đurđevca dogodila se u prijepodnevnim satima prometna nesreća u kojoj samo pravim čudom nije bilo ozlijeđenih. Čazmatransov autobus koji je prevozio školsku djecu i spremao se pokupiti nove školarce na ugibalištu, nepažnjom vozača udario je u nadstrešnicu, prenosi Podravski.hr.

Metalna se konstrukcijia izvinula i udarila u kuću. Na ugibalištu autobus su čekala i djeca, a premda je staklo padalo po njima, na sreću nitko nije ozlijeđen. Kako smo doznali, niti žena koja živi u kući nije bila u toj prostoriji čiji je prozor nadstrešnica razbila.

Na nije bilo ozlijeđenih, potvrdili su nam iz PU koprivničko- križevačke.

Podravski.hr

– Za sada vam možemo potvrditi da se dogodila prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta, a u kojoj nismo zaprimili dojave o ozlijeđenim osobama – rekao nam je voditelj smjene policijskog Operativno-komunikacijskog centra.

Naši su reporteri na mjestu nesreće Darko Imbriša i Dinko Borozan uspjeli razgovarati s vozačem Čazmatransovog autobusa koji je skrivio nesreću.

– Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Skretao sam na ugibalište i kako pada jaka kiša htio sam stati što bliže nadstrešnici kako djeca ne bi pokisla. No, retrovizorom sam zakačio rub nadstrešnice koja je ionako bila loše napravljena i nakrivljena – objasnio je našim reporterima dinamiku nesreće zabrinuti vozač autobusa.

Podravski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:02