HOROR

NESREĆA NA JEDNOM OD NAJFREKVENTNIJIH RASKRIŽJA U SPLITU Nakon sudara razvalio semafor i par stupića pa pokosio dvoje pješaka: Žena na mjestu poginula

 
 Slobodna Dalmacija

Stravična prometna nesreća dogodila se oko 21 sat u Splitu, na križanju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata. Prema prvim informacijama policije jedna je pješakinja poginula, a druga je osoba teško ozlijeđena, piše Slobodna Dalmacija.

Do nesreće je, prema riječima očevidaca, došlo nakon što je vozač osobnog automobila prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. Pritom se sudario s drugim automobilom, oborivši dva pješaka, muškarca i ženu, prilikom čega je i srušio tri stupa uz pločnik, kao i semafor na križanju.

Na mjesto nesreće odmah su stigle ekipe Hitna pomoć i policija. Ozlijeđeni muškarac u teškom je stanju prevezen u KBC Split.

Promet na mjestu nesreće je zatvoren, a u tijeku je očevid radi utvrđivanja okolnosti nesreće.

Na fotografijama s mjesta događaja vidljivo je da se okupio veći broj građana, a po ozlijeđenu osobu stigla je ekipa Hitne pomoći.

FOTOGALERIJA: Prometna nesreća u Splitu

Službenih informacija o okolnostima nesreće zasad nema. Od dežurne službenice Odjela za informiranje PU splitsko-dalmatinske Sanje Nazlić doznaje se tek kako je očevid u tijeku te je cesta zatvorena za promet.

Policija moli očevice događaja da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu 192, ukoliko imaju ikakvu informaciju.

Slobodna Dalmacija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:18