NITKO NIJE TEŽE OZLIJEĐEN

NESREĆA U CRIKVENICI Mazdom naletio na ženu koja je s djecom prelazila cestu preko zebre, majka je pala na haubu i razbila vjetrobransko staklo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2019. u 17:18

Zelina, 010919.
Prometna nesreca osobnog automobila u Hrastju u kojoj je smrtno stradala jedna osoba a tri su ozlijedjene.
Na fotografiji: policijski ocevid u tijeku.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Ilustracija

U utorak oko 10:30 sati dogodila se nesreća na pješačkom prijelazu u Crikvenici koja, srećom, nije prošla s težim posljedicama.

Automobil marke Mazda kretao se iz smjera centra Crikvenice prema Rijeci Ulicom Kralja Tomislava te je ispred zgrade kućnog broja 124 udario ženu s dvoje djece koje su prelazile pješački prijelaz. Žena je pala na haubu razbivši vjetrobransko staklo, prenosi Novi list.

Netko od pješaka udario je u desni retrovizor koji je polomljen. Vozilo se odmah zaustavilo, a prva pomoć je ubrzo stigla i odvela ozlijeđene u bolnicu Sušak.

Vozač je bio stariji gospodin koji je rekao da su pješaci naglo krenuli na prijelaz, tako da on nije uspio na vrijeme zakočiti. Prema njegovim riječima, samo je žena ozbiljnije ozlijeđena, a djeca neznatno.

Policija je obavila očevid, a o stanju ozlijeđenih treba sačekati izvješće bolnice.

Glavna prometnica u Crikvenici je bila zatvorena za promet oko 1 sat, te su se koristili alternativni pravci. Ispred tog prijelaza postoji prometni znak koji ograničava brzinu na 40 km/h.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo