TRAGEDIJA

NEUTJEŠNA OBITELJ ČOVJEKA KOJEG JE PREGAZIO TONY CETINSKI  Brat Teufik: 'Nažalost, ne mogu doći ni na sahranu, jer ne znam kako'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.11.2017. u 09:26

Rovinj, 031117.
U Pustoj ulici dogodila se prometna nestreca u kojoj je navodno Toni Cetinski ocevim mercedesom pregazio covjeka.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
CROPIX

 

Za tragičnu vijest da mu je brat Ibrahim (62) stradao nakon što ga je u Rovinju u petak automobilom pregazio Tony Cetinski, Teufik Kevljanin (75), mještanin Kozarca kod Prijedora, saznao je od sestre Emire Kulašić koja živi u Zagrebu.

- Tuga, toliko dugo ga nisam vidio... Zvao me i moj sin koji živi u Španjolskoj. Kaže da mu nije ni do čega, žao mu Ibrahima. Da je bar ovdje bio, da mu se pomogne, ali... – kazao je za Dnevni Avaz Teufik, koji se s bratom posljednji put sreo prije tridesetak godina.

- Željan sam ga ostao, a ni na sahranu mu neću moći otići, jer ne znam kako - kaže Teufik, koji je već 47 godina vezan za invalidska kolica.

S Ibrahimom su, kako kaže Teufik, više kontaktirale sestre, ona iz Zagreba i druga, Fikreta Kulašić, koja boravi u Kozarcu. Sestre su se redovno čule i s Ibrahimovom bivšom suprugom Zuhrom, u čijem je stanu u Rovinju on živio.

 - Ostavila ga je da tu živi i otišla nakon što su se rastali. Plaćala je i račune i preko nje je sve išlo. Ona je rodom iz Bihaća i navraćala je nekoliko puta i kod nas - priča Namka Kevljanin, Teufikova supruga.

- Živio je slabo, koliko znam, od socijalne pomoći. Pomagala mu je i obitelj... Sakupe nešto para pa mu pošalju. Bio je sušta dobrota od čovjeka. Nikog nije dirao, jednostavno, živio je neki svoj život. Sve nas je volio i poštovao, ali mu se nije dolazilo ovdje. Tako je odabrao. Sjećam se svog dolaska u Rovinj. Mene i svekrvu, njegovu majku Minu, dočekao je baš kako treba. I ručak nam je pripremio. Bio je prava dobrica, ali i nesretan čovjek, jer je izgubio sina. I ta tragedija se dogodila nepunih mjesec i po nakon sahranio majku - kaže Namka za Dnevni Avaz.

Izdvajamo