POTPUNI CIRKUS

NEVJEROJATNA DRAMA U SPLITU Mušakarac nasred ceste repetirao pištolj i urlikao na trojac iz Benkovca, a potom je s njima sjeo u auto

 
Ilustracija
 CROPIX

Jutros oko devet sati i 20 minuta u splitskom kvartu Neslanovac dogodio se incident, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, kako neslužbeno doznajemo jedan muškarac u kasnim tridesetim godinama je nasred ulice, naočigled prolaznika, repetirao pištolj, te je vikao na tri muškarca. Trojac je iz Benkovca, te su se navodno sukobili oko jednog motora.

- Svi četvero su potom sjeli u jedan automobil, ali policija ih je presrela na cesti i blokirala im put te su ih priveli i odveli na kriminalističko istraživanje.

Nije jasno kako je muškarac koji je repetirao pištolj odjednom završio u automobilu s ta tri muškarca, ali se pretpostavlja da je mislio da mu kradu motor, a potom je shvatio da ih ipak poznaje, pa im se pridružio - kaže nam naš izvor.

Brzom reakcijom policije muškarac je svladan, a pištolj mu je oduzet. Dozvolu za pištolj, kako smo neslužbeno doznali, nema.

Muškarac koji je repetirao pištolj je zadržan, a trojac iz Benkovca pušten.

Pritvoreni muškarac je od prije poznat policiji.

Prolazinici hvale brzu i munjevitu rekaciju policije koja je, kako nam kažu, reagirala svega nekoliko minuta nakon dojave građana.

Da se incident dogodio potvrdila nam je i Antonela Lolić iz PU Splitsko - dalmatinske.

- Dojavu smo primili jutros u devet sati i 18 minuta. U toku dana muškarac će s optužnim prijedlogom biti doveden na Prekršajni sud jer je svojim postupkom uznemirio građane, a i za navedeno oružje nema dozvolu - rekla je Lolić za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:31