NEMA OPROSTA

NEVJEROJATNA GLUPOST KARLOVAČKOG POLICAJCA Uhvatili ga u trgovačkom centru kako krade 10 dekagrama salame i sada mu prijeti otkaz!?

 
Ilustracija
 Marko Todorov / HANZA MEDIA

Policijska uprava karlovačka suspendirala je svojega policijskog službenika jer je ukrao oko 100 grama nareska u jednom trgovačkom centru u Karlovcu.

Pretpostavlja se da mu je salama trebala poslužiti za sendvič tijekom gableca usred obavljanja službenih dužnosti. Nije poznato o kojoj se vrsti namirnice radi. U svakom slučaju, paketić koji je pokušao prokrijumčariti pokraj blagajne koštao ga je suspenzije te je osumnjičen za kazneno djelo krađe.

“Policijski službenik PU karlovačke zbog teže povrede službene dužnosti prošlog je tjedna udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela za koje se progon poduzima po privatnoj tužbi”, potvrdili su u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Podsjetimo, prije njega na suspenziji je završio i stručnjak iste uprave za prevenciju jer je s bankomata uzeo 400 kuna koje je žena prije njega zaboravila podići. On je, kako se sumnja, počinio kazneno djelo utaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:08