VINKOVCI

NIJE MU PRUŽIO NI PRVU POMOĆ Divljak autom naletio na dječaka, teško ga ozlijedio i pobjegao, mališana spasili prijatelj i slučajni prolaznici

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Vinkovačka policija traga za vozačem osobnog automobila koji je u subotu u večernjim satima u Mihanovićevoj ulici naletio na desetogodišnjeg dječaka, učenika trećeg razreda osnovne škole i teško ga ozlijedio da bi potom, umjesto da mu pruži prvu pomoć ili barem nazove hitnu, pobjegao u nepoznatom smjeru.

Kako doznaje Glas Slavonije, dječak je zadobio višestruki prijelom noge i hitno je prevezen u KBC Osijek gdje su mu ugradili fiksatore. Kako kaže jedan od očevidaca nesreće, dječakov prijatelj je odmah nazvao dječakova oca, a prolaznici su pomogli ozlijeđenom dječaku i pozvali hitnu pomoć.

Nesreća se dogodila u jednosmjernoj ulici u koju je, za sada još uvijek nepoznati vozač, ušao iz nedozvoljenog smjera pa se nagađa kako vozač možda nije iz Vinkovaca što policiji otežava potragu. Zato policija moli sve koji su se našli u blizini mjesta nesreće da korisnim informacijama pomognu u potrazi za nesavjesnim vozačem. Otežavajuća okolnost je što je u trenutku nesreće bio mrak i smanjena vidljivost pa su djeca koja su se u blizini igrala vidjela samo dio registracijske pločice, ali i to može biti od pomoći policiji.

Glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović rekao je novinarima da je dječak izvan životne opasnosti, a policija poduzima sve kako bi otkrila i procesuirala nesavjesnog vozača, piše Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:57