OPET JE KRIVA BRZINA

Nijemci: Dječak (7) istrčao na cestu i poginuo

Nijemci, 030510.Sedmogodisnji djecak smrtno je stradao u teskoj prometnoj nesreci koja se u ponedjeljak oko 17 sati dogodila u selu Nijemci u okolici Vinkovaca u Ulici Ljudevita Gaja pred kucnim brojem 31. Prema prvim informacijama, djecak A.P. (7) istrcao je na cestu u trenutku kada je u Passatu nailazio vozac I.S. Nakon udara Passata djecak je na putu do bolnice preminuo.Na slici: obiteljska kuca djecaka ispred koje je stradao. Okupljena rodbina i prijatelji.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

NIJEMCI – Sedmogodišnji dječak Ante P. smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći u selu Nijemci u okolici Vinkovaca, kada je, pretrčavajući cestu za loptom, podletio pod Passat 28-godišnjeg vozača Ivana Š. iz Komletinaca.

Tragedija se odigrala u ponedjeljak oko 16,50 sati, pred roditeljskom kućom u Ulici Ljudevita Gaja 29. Dječak se igrao u dvorištu, no istrčavanje na cestu po loptu završilo je kobno.

Naišao je Passat, susjedi su začuli udarac, a beživotno tijelo 7-godišnjaka ležalo je 50-tak metara dalje na cesti.

Roditelji Mile i Kaja, koji imaju još dvoje starije djece, stradalog su dječaka stavili u automobil i žurno krenuli prema Općoj bolnici Vinkovci, no dječak je preminuo na putu do bolnice.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela potvrdio je nepropisnu brzinu vozača Passata, tragovi kočenja ukazivali su vožnju brzinom većom od 80 kilometara na sat.

Dječakov djed Pero šokiran je tragedijom pred kućnim pragom, no tvrdi i da se njihovom ulicom inače brzo vozi jer je to ravna cesta na izlazu prema Donjem Novom Selu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:34