VELIKA POTRAGA

NJEMAČKA POLICIJA RASPISALA I NOVČANU NAGRADU 'Pomozite nam da pronađemo ubojice mladog Hrvata iz Grubišnog Polja!'

 Igor Stanković / Facebook

Njemačka policija nastavlja istraživati smrt Igora Stankovića, 21-godišnjeg mladića iz Grubišnog Polja, koji je u utorak nakon mjesec dana kome preminuo u bolnici u Frankfurtu.

Mladića je napala grupa od osam muškaraca u dobi od 16 do 25 godina. Frankfurtska policija navodi da su napadači podrijetlom iz Sjeverne Afrike i Jugoistočne Europe te da su bili odjeveni u tamnu odjeću, a za informaciju koja bi ih dovela do njih nudi nagradu od 5000 eura.

- Igor i ja smo se čuli te večeri 18. studenoga. Sve je bilo normalno. Kad nam se drugi dan nije javio na mobitel, otišli smo u policiju u Grubišnom Polju i prijavili njegov nestanak, a oni su odmah obavijestili njemačku policiju - rekao nam je jučer Igorov otac Goran.

Igor Stanković je u subotu 18. studenoga uvečer iz Mainza, gdje je nekoliko mjeseci živio i radio, s prijateljima otišao u Frankfurt u obilazak noćnih klubove. Kad su se trebali vratiti u Mainz, Igor se porječkao s prijateljima i ostao sjediti na klupi. Oni su se nakon nekog vremena vratili, no njega tamo više nije bilo. Šest dana poslije Igor je pronađen u besvjesnom stanju u blizini kolodvora...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:55