PIŠONJA I ŽUGA

NOĆNI KAOS KOD DUBROVNIKA Ukrali bus, slupali ga pa pobjegli! Svjedoci prepričali detalje divlje vožnje: 'Unutra su bila tri tipa, gola do pasa...'

 
 Libero portal

Nepoznati počinitelji noćas su ukrali autobus dubrovačkog gradskog prijevoznika Libertasa i izazvali prometnu nesreću u Srebrenom, nakon čega su napustili mjesto događaja, javlja lokalni portal Libero. Prema neslužbenim informacijama, policija traga za tri mlađe muške osobe s dubrovačkog područja.

Očevici prepričavaju da je to bila divlja vožnja u kojoj je napravljena velika materijalna šteta.

Prvo su odvalili semafor, uništili jedan parkirani automobil, prešli preko nogostupa na zelenu površinu i umalo se prevrnuli, a potom pobjegli i ostavili autobus na mjestu nesreće.

Očevidac nesreće za Dubrovački dnevnik prepričao je detalje ovog događaja.

"Kad sam se parkirao jutros u 2:15 sati čuo sam nekakvu tutnjavu i imam što i vidjeti; autobus koji ide lijevo-desno i udara znakove i semafore. Unutra tri tipa, gola do pasa, deru se i skaču. Prođe pored parkinga i zahvati zadnji auto, ispada vozač iz sica i probije zidić od metra visine te prepolovi palmu na pola. Pobjegli su kroz prozor autobusa. Imaju 20-ak godina", rekao je.

Građani su jutros u Srebrenom mogli vidjeti posljedice noćnog divljanja. Semafori na velikom križanju ne rade, pa se očekuju dodatne prometne gužve.

Šteta na autobusu je velika, a policija obavlja očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:08