DIVLJAŠTVO BEZ PREMCA

Nogometaš napao invalida pa pobjegao: 'Hrgović menokautirao, slomio mi je protezu!'

Policija puna tri dana neuspješno traži bivšeg igrača Hajduka i Dinama. Novinari su ga našli bez problema

SPLIT - Mirko Hrgović me udario šakom, te me je, nimalo se ne osvrčući što sam invalid s protezama na obje noge, oborio na tlo, iskaz je to stopostotnog invalida Ivice Jerčića Stipe iz Supetra pokraj Dugog Rata nakon incidenta s poznatim nogometašem, piše Slobodna Dalmacija.

Ivica ni tri dana nakon incidenta ne može vjerovati što se dogodilo, a najviše ga kaže, boli to što je igrač Splita pobjegao s mjesta događaja ne želeći čekati policajce, pri čemu je još dobacio: - 'Baš me briga što si invalid'.

Naime, do sukoba je došlo nakon manjeg sudara na parkiralištu.

- Vozačica je išla u rikverc i svojim automobilom je udarila moj. Priznajem, nimalo pristojnim riječima izderao sam se na nju. Ona je još nepristojnije uzvratila, a na vrhunucu svega iz automobila je izašao Hrgović, ispričao je Ivica.

- Otvorenim me dlanom opalio po licu nakon čega sam, obliven krvlju, pao na tlo. Vrijeđanje ni tada nije prestalo, rekao je Ivica, koji je u sukobu osim podljeva ispod oka i zatamnjenog nosa, ostao bez nožne proteze vrijedne 11 tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Hrgović je za Slobodnu izjavio kako nema komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:17