OČEVID U TIJEKU

NOVA STRAŠNA NESREĆA NA AUTOCESTI A3 Žena poginula u slijetanju vozila s ceste, vozač odbio ponuđenu liječničku pomoć

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 12.04.2019. u 08:27

Zagreb, 041013.
Autocesta A1.
U teskoj prometnoj nesreci na 16. kilometru autoceste Zagreb - Karlovac (smjer Zagreb) poginule su tri osobe. Nesreca se dogodila oko 11.30 sati kada je vozilo sibenskih registracijskih oznaka sletilo s autoceste.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongracic / CROPIX

Ilustracija

Makedonska državljanka poginula je u petak ujutro na autocesti A3 kod čvora Okučani kad je vozilo njemačke registarske oznake sletjelo u odvodni kanal i prevrnulo se na krov.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su da se teška nesreća dogodila jutros oko 5 sati, na južnoj strani autoceste A3, kod čvora Okučani.

Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja, pripadnici vatrogasne i vučne službe te Hitna pomoć. Potvrđeno je da je jedna osoba, suvozačica, smrtno stradala, dok je vozač odbio ponuđenu liječničku pomoć. Radi se o državljanima Sjeverne Makedonije.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i Županijsko državno odvjetništvo u zajedničkoj suradnji nastavljaju s očevidom u cilju utvrđivanja okolnosti vezano uz prometnu nesreću, izvijestila je glasnogovornica te policijske uprave Kata Nujić.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo