KRŠ I LOM NA BOLOGNI

NOVA TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ZAGREBU Kod Podsuseda izgubila kontrolu nad vozilom pa se zabila u kamion!

Zagreb, 170918.
Aleja Bolonje, Podsused.
Danas oko 11:40 sati u zagrebackom naselju Podsused, na krizanju Aleje Bologna i Aleje Seljacke bune, doslo je do prometne nesrece u kojoj je sudjelovalo vozilo tvrtke Primaco i kamion Cistoce. Kamion tvrtke Primaco zabio se u straznji dio vozila Cistoce.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / CROPIX

 

Danas oko 11:40 sati u zagrebačkom naselju Podsused, na križanju Aleje Bologna i Aleje Seljačke bune, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vozilo tvrtke Primaco i kamion Čistoće.

Naime, u jednom trenutku došlo je do sudara vozila Čistoće i drugog kamiona, nekih pedesetak metara od autobusne stanice, a u tom trenutku na stanici je bilo i djece.

Kamion tvrtke Primaco vozila je žena koja je prolazila pored autobusne stanice i u namjeri da zaobiđe autobus koji se uključivao u promet prešla iz jedne u drugu traku a onda spazila ispred nje kamion Čistoće ispred kojega su u trenutku udarca bilo šest djelatnika koji su čistili travu.

Ona je bočnim prednjim desnim dijelom udarila u kamiončić Čistoće, a pri udarcu je ozlijeđen komunalni djelatnik koji je prevezen na Rebro.

- Ovo je prvi put da je došlo do udara na naše vozilo, nikad do sada to nikome nije pošlo za rukom, zabrinuto su nam prepričali djelatnici Čistoće

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo