POKUŠAJ UBOJSTVA

NOVE POJEDINOSTI O STRAŠNOM POKUŠAJU UBOJSTVA U SISKU Pijani brat je vlastitu sestru ubo nožem u vrat, susjedi o njima imaju samo riječi hvale

 
Ilustracija
 Dragan Matić / Hanza Media

SISAK – Strašan zločin dogodio se u Sisku u petak 26. travnja oko 4 sata ujutro. U sisačkoj Ulici A. G. Matoša, u stanu u kojem su zajedno živjeli, brat (36) je ubodom nožem u vrat teško ozlijedio svoju dvije godine stariju sestru. Od njihovih susjeda doznajemo da je riječ o Amiru i Saneli B., koji su živjeli na trećem katu zgrade u mirnoj ulici.

- Bili su O.K. ljudi. Mirni, vrijedni, zajedno su radili u vlastitoj tobacco trgovini u središtu Siska. Ja nisam ništa čuo, nego me rano ujutro probudila hitna i policija. Tada sam doznao za tragediju u domu mojih susjeda, rekao nam je jedan njihov susjed. Okolnosti događaja trebao bio utvrdili zamjenik županijskog državnog odvjetnika koji provodi očevid.

Kako doznajemo, policija je kod osumnjičenog za ubojstvo utvrdila alkoholiziranost – izmjereno mu je 1,67 promila alkohola odmah nakon uhićenja.

Hitnu pomoć prema dostupnoj verziji on je sam pozvao, a prema izjavi stanara zgrade, hitnu je zvala i jedna žena, susjeda Sanele i Amira. Od teške ozljede vrata, stradala Sanela B. u teškom je stanju prevezena u sisačku bolnicu, izgubila je jako puno krvi, smještena je u odjel intenzivne skrbi i bori se za život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:09