U RASVJETLJAVANJU POMOGLI GRAĐANI

NOVI DETALJI BIZARNE PROMETNE NESREĆE U SISKU Vozač pregazio ženu, odveo ju kući i pobjegao, ali oborena pješakinja prešutila je jedan važan detalj...

Ilustracija
 Damir Krajac / CROPIX

SISAK – Sisačka policija objavila je nove pojedinosti u svezi bizarne prometne nesreće u Sisku od srijede, u čijem rasvjetljavanju su pomogli građani. Kako je utvrđeno u srijedu, 10. siječnja oko 7 sati, u Sisku se na semaforiziranom raskrižju ulica Ferde Hefelea – Marijana Celjaka – Antuna Cuvaja dogodila prometna nesreća u kojoj je 68-godišnja pješakinja lakše ozlijeđena.

Ona je kolnik prelazila preko obilježenog pješačkog prijelaza dok joj je na pješačkom semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, a u tom je trenutku njoj s desne strane naišao osobni automobil sisačkih registracija, kojim je na signal zelenog svjetla na semaforu upravljao 70-godišnji vozač. Tom je prilikom došlo do naleta osobnog vozila na pješakinju, koju je 70-godišnjak potom odvezao kući, a da o ovom događaju, odnosno prometnoj nesreći nije obavijestio policiju.

U otkrivanju identiteta vozača pomogli su građani. Ženi je liječnička pomoć pružena u sisačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede. Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola te su oboje prijavljeni za počinjene prometne prekršaje. Ona za prolazak kroz crveno, on za napuštanje mjesta nesreće bez da o njoj obavijesti prometnu policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:17