ISTRAGA U TIJEKU

NOVI DETALJI FILMSKE PLJAČKE U ZAGREBU Policija je uhitila još pet osoba, ali ukradenih nekoliko stotina tisuća kuna još nije pronađeno?

Dostavno vozilo na koje je izvršena pljačka uz prijetnju oružjem zaštitarima u Ulici grada Gospića
 Boris Kovacev / CROPIX

U pljački zaštitarskog vozila koja se dogodila na zagrebačkoj Peščenici ukradeno je "nekoliko stotina tisuća kuna", izvijestila je PU zagrebačka. Isto tako, jedan od zaštitara (33) u toj je pljački lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB-u Dubrava.

Policija je u sklopu kriminalističkog istraživanja uhitila još pet osoba koje se dovode u vezu s tom pljačkom te će svih petero biti prepraćeno i u pritvor.

Riječ je o četiri hrvatska državljanina, starosne dobi od 29, 40, 44 i 54 godine te jednom strancu u dobi od 32 godine, neslužbeno se doznaje. Sumnjiče se za razbojništvo, krivotvorenje isprava i prisilu prema službenoj osobi.

Neslužbeno se doznaje i da je u pljački ukradeno oko 300.000 kuna, piše Dnevnik.hr.

Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku, a novac zasad nije pronađen.

Podsjetimo, razbojništvo nad zaštitarima dogodilo se jučer u 7:45 u Ulici grada Gospića na zagrebačkoj Peščenici. Zaštitarima su pljačkaši zaprijetili vatrenim oružjem i odnijeli novac, no policija je ubrzo uhitila tri osobe koje se dovode u vezu s tom pljačkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:31