UHIĆEN 52-GODIŠNJAK

OBJAVLJENI DETALJI KRVOPROLIĆA KOD SLATINE Ubojica je zapucao na policajce, jedan od njih uspio se prišuljati napadaču i izbiti mu oružje iz ruke

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

O ubojstvu u naselju Golenić pokraj Slatine oglasila se i Policijska uprava virovitičko podravska.

Kako navode, policija u Slatini dobila je oko 16 sati dojavu da u naselju Golenić muškarac puca iz vatrenog oružja, te da jedna osoba leži na cesti.

Na mjesto događaja žurno su upućena dva policijska službenika u civilnom službenom vozilu opremljena zaštitnim prslucima i automatskim oružjem te policijski službenik u obilježenom policijskom vozilu.

"Dolaskom u naselje Golenić policijski službenici u civilnom policijskom vozilu uočili su na cesti mušku osobu kako nepomično leži nakon čega su vozilom prišli bliže kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć.

Dolaskom do spomenute osobe na njih je s bočne strane nepoznata osoba ispalila hitac kojom prilikom je pogodila službeno vozilo, nakon čega su policijski službenici izašli van te se sklonili s druge strane vozila", priopćila je policija opisavši kako su policajci potom pozvali muškarca koji je zapucao da se preda i odloži oružje.

Jedan od policajaca potom je neprimijećeno uspio prići naoružanom muškarcu i izbiti mu oružje iz ruke. "Drugi policijski službenik je brzom intervencijom srušio muškarca na tlo te mu stavio sredstva za vezivanje", navode iz policije.

Pritom dodaju da je uhićeni muškarac star 52 godine, dok je muška osoba koja je ležala na tlu u beživotnom stanju starosti 64 godine.

O događaju je obaviješten Županijski državni odvjetnik koji će provoditi očevid na mjestu događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:27