NESTALA MALOLJETNICA

Očajni roditelji: 'Bojimo se da je Andreju oteo i zatočio njezin prijatelj s Facebooka'

Nazvala je prošlog petka. Potom je zaplakala, a veza je pukla, kažu Karlovčani Marijana i Andrija Kailer

Bojimo se da je nešto pošlo po zlu, da je naša Andreja preko Facebooka upoznala muškarca s područja Zagreba i da je negdje s njim, ali da je drži zatočenu - ispričali su Marijana i Andrija Kailer, roditelji 17-godišnje Andreje koja je posljednji put viđena prije 15 dana.

- S prijateljicom je išla na rođendan u Draganiće, tog 26. srpnja nešto prije 19 sati smo je i posljednji put vidjeli. Odande se javila i pitala može li prespavati. To smo joj dopustili nakon što su nas nagovorili ta prijateljica i slavljenik, s tim da su nam svi obećali da su poslije doručka doma. Kada smo sutradan došli s posla, nije je bilo kod kuće, a mobitel je bio isključen. Prijateljica koja je bila s njom rekla nam je da ju je vidjela na željezničkom kolodvoru u Karlovcu, a potom je to zanijekala policiji. Javila nam se nekoliko dana poslije i rekla da je s dečkom u Crikvenici.

Doista, policija je pronašla prijavu na njezino ime u jednom apartmanu, ali nitko drugi s njom nije bio prijavljen. Kako su je mogli uopće prijaviti kad sa sobom nije imala osobnu iskaznicu niti putovnicu. Dokumenti i novčanik su joj kod kuće. Ima samo majicu i traperice, u čemu je i nestala - pitaju se očajni roditelji.

- Nazvala je prošlog petka i rekla da je sretna i da je dobro. Potom je zaplakala, veza sa skrivenog broja je pukla, mobitel je isključen i više ne znamo ništa - suznih očiju pričaju roditelji učenice karlovačke srednje škole.

- Nismo joj branili da ima dečka, niti smo joj birali prijatelje. Stalno je bila na tom fejsu. Od te prijateljice uspjeli smo izvući da je s muškarcem iz Zagreba - dodaje očajna majka Marijana. Sluti da se s njezinim djetetom događa nešto loše.

Andreja je visoka 160 cm, plavih očiju, ovalna lica i ima madež na stražnjoj strani vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:36