KONTROVERZNI INTENDANT

OLIVERU FRLJIĆU I NJEGOVOJ DJEVOJCI PROVALJENO U STANOVE 'To nije slučajnost, u posljednje vrijeme konstantno dobivam prijetnje'

 Tomislav Krišto/CROPIX

Intendantu riječkog HNK Ivana pl. Zajca Oliveru Frljiću nepoznati počinitelji provalili su u stan u Zagrebu, a ista se provala nekoliko dana ranije dogodila i njegovoj djevojci, također u Zagrebu. Frljić nam je rekao da mu se te dvije provale, u kontekstu učestalih prijetnji koje u posljednje vrijeme dobiva, nimalo ne čine kao slučajnost.

- Očito je da se radi o zastrašivanju. Da imam para, sigurno ih ne bih držao u stanu. Osim toga, pronašao sam 30 eura koji su ostali iza njih, što je dosta sumnjivo, ako se radilo o pljački - rekao nam je Frljić u telefonskom razgovoru.

U stan je došao u nedjelju u večernjim satima i zatekao je, kako kaže, sve razbacano, a njegovoj djevojci, kojoj je stan također bio razbacan, ukradeno je po njegovim riječima nešto zlata. Ističe da u njegovom stanu nitko nije bio od srijede, tako da ne zna kada se provala dogodila. Njegova je djevojka, pak, provaljen stan zatekla u petak.

- Sve je prijavljeno policiji, sada su tu bili forenzičari - kazao nam je Oliver Frljić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:42