NIKOLA TUREK

OMILJENI VARAŽDINSKI BAJKER I HUMANITARAC IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU Podlegao teškim ozljedama koje mu je nanijela ljubomorna bivša: 'Bio je drag dečko...'

Nikola Turek
 Facebook

Nikola Turek (30), kojeg je bivša djevojka N.B. (21) u noći sa srijede na četvrtak na obali Drave izbola nožem podlegao je u subotu rano ujutro ozljedama, pišu Varaždinske vijesti.

Izgubio je mnogo krvi i na odjelu intenzivne borio se za život, a tu je bitku nažalost izgubio.

Nikolina bivša djevojka u noći krvoprolića predana je pritvorskom nadzorniku PU varaždinske uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, a određen joj je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke. S obzirom na Nikolinu smrt, moguće je da će doći do prekvalifikacije kaznenog djela za koje ju terete.

Prema riječima Nikoline nove djevojke Martine, bivša ga je cura u srijedu namamila van jer se nikako nije mogla oporaviti od prekida, pišu Varaždinske vijesti.

Turek je, inače, bio poznat kao predsjednik Motorističkog kluba Baroker poznatog po humanitarnim akcijama za djecu. Njegov kolega iz MK Baroker, o njemu ima samo riječi hvale.

- Strašno je što se to dogodilo, radi se o dragom dečku, ambicioznom i pametnom... Još sam uvijek u šoku - rekao je jedan od članova MK Baroker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 12:34