DOČEKAO IH NESPREMAN

OPASNI UBOJICA OSUĐEN NA 25 GODINA ROBIJE PRONAĐEN U HRVATSKOJ! Živio je par desetaka metara od policije, a onda su mu u stan uletjeli naši specijalci

 
 Luka Gerlanc / CROPIX

Prema neslužbenim informacijama, u Zadru je uhićen Paolo Junior Messina, koji je prije 23 dana pobjegao iz Italije nakon što ga je sud u Beneventu osudio na kaznu zatvora od 25 godina zbog teškog ubojstva Antonella Rosiella 2013. godine.

Messina (35) je prije dolaska u Zadar boravio u Rijeci, a u Zadru se smjestio u privatnom apartmanu samo nekoliko desetaka metara udaljenog od Prve policijske postaje na zadarskom Poluotoku. Messinu su u četvrtak uhitili pripadnici specijalne policije iz Splita, uz pomoć djelatnika Ravnateljstva policije i PU zadarske, piše Zadarski.

Talijanski bjegunac bio je iznenađen upadom policije u 13 sati, u stanu u Ulici Mihovila Pavlinovića bio je sam i nije uspio pružiti nikakav otpor. Kod njega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi.

Protiv njega Državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te optužni prijedlozi zbog posjedovanja droge.

Zadar, 241117.
Danas je u Zadru pred istraznog suca priveden Paolo Junior Messina(35), Talijan koji je u svojoj zemlji osudjen na 25 godina zatvora zbog teskog ubojstva pocinjenog prije cetiri godine.
Na fotografiji: privodjenje.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:39