NASILNA SMRT

OPSADNO STANJE U MOSTARU NAKON UBOJSTVA POZNATOG UGOSTITELJA Policija traga za mladom ženom koju poznaju iz slučaja elitne prostitucije

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 04.10.2019. u 13:53

Facebook, CROPIX

 

Poznati mostarski ugostitelj Nino Ivanković, vlasnik Vile Ivanković, ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada, a za ubojicom se traga, izvijestio je službeni izvor.

Hercegovačko-neretvansko županijsko državno odvjetništvo, koje provodi istragu, priopćilo je da je u 07.30 sati pronađeno tijelo muške osobe inicijala N.I. (rođen 1964.) u objektu Vila Ivanković u naselju Buni.

"Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja", izjavila je glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva Ana Rajič.

FAcebook
 

 

Obdukcija tijela ubijenog muškarca obavit će se u subotu, dodala je. Mediji navode da je ubijen 55-godišnji Nino Ivanković i da je pored njegova tijela pronađen pištolj.

Policija po tim navodima traga za Sunitom Hindić Bošnjaković, koju se povezivalo s elitnom prostitucijom. Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi.

FAcebook

Hindić-Bošnjaković svojevremeno je svoj komad slave potražila i u srbijanskim medijima, piše Dnevni Avaz.

Za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Prema vlastitim kazivanjima, bila je nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo