NESREĆA KOD KARLOVCA

OSOBNI AUTOMOBIL SLETIO S CESTE, U NJEMU PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO U istragu uključena i dvojica ronilaca, ne zna se ima li još nekoga u vodi

    AUTOR:
    • Mario Pušić

  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2017. u 18:40

Karlovac, 011017.
Danas poslijepodne u rijeci Dobri u mjestu Tomasnica pokraj Karlovca pronadjen je osobni automobil Golf sa poginulom osobom. Angazirana je Gorska sluzba spasavanja za izvlacenje vozila i tijela.
Na fotografiji: Izvlacenje automobila iz Dobre.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / HANZA MEDIA

 

U automobilu koji je u nedjelju popodne s ceste u Tomašnici kod Ozlja sletio u rijeku Dobru ronioci su pronašli jedno tijelo, a pošto ih je na intervenciji zatekla noć, ne znaju nalazi li se još netko u vodi, saznaje Hina u karlovačkom HGSS-u.

Policiji je u 15,40 sati dojavljeno da je automobil u rijeci Dobri kod Tomašnice, nedaleko od Karlovca, nakon čega su angažirani ronioci Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i vučna služba. Do kasnih večernjih sati nije bio poznat identitet preminulog vozača. U tijeku je akcija izvlačenja.

Dežurni u HGSS-ovoj Stanicu Karlovac Petar Mišković rekao je da su dvojica ronilaca odmah krenuli na zadatak, koji se, kazao je, u nabujaloj Dobri pokazao složenim, pa i nekoliko sati kasnije ne znaju nalazi li se još tko u vodi.

Policija je u večernjim satima angažirala vučnu službu i ozaljske vatrogasce s njihovom rasvjetom. Prema riječima vatrogasnog zapovjednika Gorana Frankovića, mjesto intervenicje je između Tomašnice i Grduna.

Prema vidljivim tragovima može se zaključiti da je došlo do slijetanja u rijeku. Policija ih je označila, oni govore da je vozilo prošlo blagi lijevi zavoj iz kojega je vozač skrenuo desno na pijesak, te nakon toga kroz žbunje i mimo drveća u rijeku.

Cesta je od rijeke udaljena oko šest metara. Voda je visoka i brza, te se vozilo u njoj nije niti naziralo.

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo