KRAJ POTRAGE

OSUMNJIČENIK ZA UBOJSTVO NA ZRĆU POKUŠAO POBJEĆI IZ HRVATSKE! Policija objavila detalje uhićenja 25-godišnjaka iz Velike Britanije

 
 Arhiva CROPIX

Ministar Davor Božinović jutros je na izvanrednoj press konferenciji objavio da je osumnjičenik za ubojstvo državljanina Velike Britanije kraj kluba Kalypso uhićen u Zračnoj luci Split.

Ministar je nahvalio rad policajaca, ali nije pričao o detaljima uhićenja. Međutim, nedugo nakon Božinovićeve objave oglasili su se iz PU zadarske i putem priopćenja opisali kako su stali na kraj Britancu koji je pokušao pobjeći iz Hrvatske.

On je tijekom ranih poslijepodnevnih sati doveden u policijsku postaju u Novalji.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, jutros u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

Provođenjem kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju, a u daljnjem istraživanju i operativnim radom utvrđen je njegov puni identitet.

Zbog opasnosti od bijega za njim je raspisana potraga i o tome su obaviještene sve ustrojstvene jedinice policije i svi službujući policajci, s naglaskom na granične prijelaze i zračne luke.

25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole kojoj je pristupio u pokušaju napuštanja RH - navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:13