USTRIJELJEN IZ PUŠKE

OTKRIVAMO DETALJE KRVAVOG ŠTEFANJA U VINKOVCIMA Ubijeni je sin vlasnika lokalne pekarne, a muškarac koji ga je ustrijelio je njegov šogor

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2018. u 10:49

Niksa Stipanicev / CROPIX

 

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom iz Drenovaca zbog sumnje da je u srijedu oko 17,30 sati ubio 32-godišnjaka iz Soljana, priopćila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska, a javlja Glas Slavonije.

Policija za sada ne daje detalje oko ovog ubojstva, ali u prvoj informaciji koju je jutros novinarima proslijedio vukovarski ured Državne uprave za zaštitu i spašavanje, navodi se da je u ulici Bana Josipa Jelačića na broju 154 u Vinkovcima, NN osoba pogođena iz puške i da je podlegla ozljedama.

- Po mjestu se priča da se ubojstvo dogodilo sinoć oko 18 sati u Vinkovcima. Ubijeni je sin vlasnika lokalne pekarne u Soljanima, a muškarac koji ga je ustrijelio je njegov šogor iz susjednog sela, Drenovci - kažu nam mještani Soljana, sela u okolici Županje iz kojeg je ubijeni mladić.

Očekuje se da će policija tijekom dana dati više informacija o ovom tragičnom događaju i okolnostima koje su dovele do ubojstva.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo