TRAGEDIJA U SLAVONIJI

OTKRIVEN KLJUČNI DETALJ NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA 20-GODIŠNJA DJEVOJKA Pravi krivac završio u zatvoru: BMW je vozio pijan i bez dozvole!

 
Ilustracija
 Danijel Bartolic / HANZA MEDIA

Mladić u dobi od 19 godina iz Vuke koji se sumnjiči da je 2. prosinca izazvao prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala njegova 20-godišnja prijateljica i sumještanka, a 31-godišnjak iz Širokog Polja, koji je bio putnik u istom automobilu teško ozlijeđen, završio je na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Detalji nesreće koja se dogodila 2. prosinca u Kuševcu oko 1,30 sati i u kojoj je izgubljen jedan mladi život, pak, otkrivaju da je 19-godišnjak BMW-om serije 5 upravljao pijan, bez dozvole i brzinom većom od dopuštene. Zbog svega navedenog izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal te udario u betonski šaht, nakon čega je vozilo odbačeno u zrak i više se puta prevrnulo udarivši u drugi parkirani automobil i stablo te potom palo u odvodni kanal navedene ulice.

Nesretna 20-godišnjakinja i 31-godišnjak su ispali iz automobila, a djevojka je od posljedica zadobivenih ozljeda preminula u KBC-u Osijek. Ozlijeđeni mladić je također bio u teškom stanju, ali liječnici na Jedinici intenzivnog liječenja osječke bolnice uspjeli su mu spasiti život. Još je u bolnici, ali izvan životne opasnosti. Inače, a o tome smo već pisali, policija je prvotno objavila da je BMW-om upravljao baš 31-godišnjak, no kako im je od početka bila sumnjiva priča prema kojoj bi 19-godišnjak bio putnik u vozilu, daljnjom kriminalističkom istragom utvrđeno je da je tinejdžer upravljao vozilom i time izazvao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:13