IZNENADNA SMRT

OTKRIVEN UZROK SMRTI LAŽNE MEDICINSKE SESTRE? Donosimo fotografije s očevida, ispred njezina stana parkiran je policijski auto: 'Dobili smo dojavu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2019. u 11:37

Zadarski.hr/Veronika Pecolaj

 

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj (26) koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa.

Prije osam mjeseci slučaj lažne medicinske sestre koja je radila u ordinaciji dr. Jusupa šokirao je hrvatsku javnost. Taj je liječnik izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.

Donosimo i prve fotografije sa policijskog očevida u Obrovcu. Ispod stana kojeg je koristila Veronika Pecolaj parkiran je policijski automobil, stan je zapečaćen, a oglasila se i policija. Obdukcija tijela 26-godišnjakinje bit će obavljena u subotu u Splitu.

 

Zadarska policija je sinoć oko 22,30 sati zaprimila dojavu da je pozlilo jednoj 26-godišnjoj ženskoj osobi, a liječnik Hitne pomoći u 23,08 sati je konstatirao smrt. Po neslužbenim informacijama razlog smrti je gušenje, ali će detalji biti poznati tek nakon obdukcije, javlja Zadarski.hr.

Liječnik Goran Jusup, s kojim je Pecolaj radila u njegovoj ambulanti, nije priveden, a po nepotvrđenim informacijama policija zasada ne raspolaže saznanjima koja bi ukazivala na počinjenje kaznenog djela.

Zadarski.hr
 

Zadarski.hr

Fotografija s očevida

 

Policiju je pozvao susjed koji vidio doktora Gorana Jusupa na stepeništu kako kuca po vratima i traži pomoć. Neslužbeno, sumnja se da se ugušila komadom kruha.

- Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam 100% siguran. Policija je došla kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su ovdje dolazili i policija i hitna i oni su stvarno imali problema, ispričao je za Večernji list susjed doktora Jusupa.

Zadarski.hr
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo