PROVALA USRED NOĆI

OTKRIVENI DETALJI TEŠKE KRAĐE U SISKU Muškarac (48) batinama, ubodom u glavu i prijetnjama smrću prisilio 18-godišnjaka da provali u trgovinu

    AUTOR:
    • Mate Piškor

  • OBJAVLJENO:
  • 24.05.2019. u 21:11

Srđan Vrančić / Hanza Media

Ilustracija

Sisačka je policija došla do novih spoznaja u svezi teške krađe provaljivanjem u trgovinu mješovite robe u Ulici Nine Marakovića u Sisku, u koju je provaljeno tijekom noći 21. svibnja te su ukradena razna pića, cigarete i voće.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim muškarcem, kojeg se sumnjiči da je te noći, 21. svibnja između 4 i 4.30 sati, u Ulici Nine Marakovića zaustavio 18-godišnjaka te ga uz prijetnju smrću i uporabom fizičke snage i oštrog predmeta, kojim ga je ubo u predjelu glave, prisilio da provali u trgovinu.

Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojega je uz kaznenu prijavu zbog iznude predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Oštećeni mladić pregledan je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Sisačko-moslavačke županije, gdje su mu na tijelu konstatirane višestruke lakše ozljede u vidu kontuzija, kao i ubod u predjelu glave.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo