POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Ovaj čovjek na Staru godinu opljačkao je obiteljsku kuću, prepoznajete li ga?

 PP Primorsko-goranska

Opatijska policija objavila je danas fotografije snimke nadzornih kamera na kojima se vidi lopov koji je na Staru godinu provalio u obiteljsku kuću na području Lovrana odakle je ukrao nakit vrijedan 14 tisuća kuna.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje kaznenog djela teške krađe počinjenog 31. prosinca 2015. godine na području Lovrana. Prema dosadašnjim saznanjima za sada nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio nakit u vrijednosti 14.000 kuna. U sklopu do sada provedenog kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja te moli građane ukoliko raspolažu informacijama o muškarcu s fotografija da obavijestite Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno - poručili su iz PU primorsko goranske.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:57