PREBRZA VOŽNJA

OZALJSKI KRAJ ZAVIJEN U CRNO, U SLIJETANJU AUTOMOBILA U DOBRU POGINULE DVIJE OSOBE Subotnji izlazak bio koban za dva mladića

 
 Robert Fajt / CROPIX

NOVO 13:20 - Policija je u ponedjeljak uočila tijelo vozača VW Golfa u rijeci Dobri u mjestu Tomašnica.

Ronioci Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ) angažirani su da se tijelo izvadi iz vode. Slijedi očevid te utvrđivanje identiteta i okolnosti stradavanja.

Opširnije pročitajte ovdje:

U rijeci Dobri pronađeno tijelo vozača: Otkrivena i druga osoba poginula u prometnoj nesreći

--------------------------------------

Dva mlada života izgubljena su u slijetanju vozila u rijeku Dobru na području Tomašnice, mjesta između Karlovca i Ozlja, potvrdila je to jutros policija. U Golfu 3 karlovačkih registracijskih oznaka, koji je iz rijeke izvučen kasno sinoć pronađeno je tijelo 23-godišnjeg mladića koji je u vozilu bio putnik. Za vozačem će se danas nastaviti potraga, jer se vjeruje da je uslijed slijetanja ispao iz vozila te da je njegovo tijelo odnijela nabujala i brza rijeka. Moguće se radi o još jednom mladom životu. Prema neslužbenim informacijama stradala su dva prijatelja i vršnjaka iz Kamanja.

Iako je do policije informacija o mogućem slijetanju došla u nedjelju u popodnevnim satima, oko 15.40 sati, tragedija se dogodila puno prije, u noći sa subote na nedjelju oko 3 sata. Mladići su očito bili u subotnjem izlasku. Policija još ne može sa sigurnošću potvrditi tko je sjedio za volanom, pa navodi kako je kobnoga trenutka automobilom upravljao nepoznati vozač. On je uslijed neprilagođene brzine u lijevom blagom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, skrenuo malo desno, a onda ga je nekontrolirana vožnja odvela oštro ulijevo. Kroz žbunje i s obale visoke nekoliko metara strovalio se u rijeku. Dobra je nabujala, pa se s obale nije mogao nazrijeti niti krov automobila. Vjerojatno su tragovi na cesti bili ključni da netko shvati kako je vjerojatno došlo do nesreće.

Policija je to utvrdila na mjestu događaja, a za našto više im je trebala pomoć ronioca i pripadnika HGSS-a, koji su ubrzo po zaronu uočili jedno mrtvo tijelo u potopljenom Golfu. Oko 22 sata vozilo je izvučeno uz pomoć vučne službe i ozaljskih vatrogasaca koji su osvjetljavali teren svojim reflektorima. Potraga za drugim tijelom se nastavlja, kao i istraga cijelog slučaja koji je šokirao ozaljski kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:32