EKSPLOZIJA I POŽAR

Ozlijeđena dvojica policajaca pri spašavanju stanara u Stenjevcu

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 17.07.2019. u 20:46

Zagreb, 170719.
Ulica Stjepana Ladise 3.
Eksplozija na trecem katu stambene zgrade uzrokovala je pozar. Tri osobe su spasene, a jednoj je pruzena medicinska pomoc.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / CROPIX

Ilustracija

Dvojica policajaca lakše su ozlijeđena pri spašavanju stanara zgrade u zagrebačkom naselju Stenjevec u kojoj je došlo do eksplozije i požara, doznaje se u policiji.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama ranije je izvijestio da je eksplozija uzrokovala požar u stanu u zgradi u Ulici Stjepana Ladiša broj 3 iz koje su spašene tri osobe, a jednoj je pružena medicinska pomoć.

Eksplozija je uzrokovala požar na trećem katu zgrade, a dojava o eksploziji stigla je oko 15 sati. Tri osobe su spašene, a jednoj je osobi pružena medicinska pomoć.

Uz Ured za upravljanje u hitnim situacijama, na terenu su bile i Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba sa šest vozila i 24 vatrogasca, Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Gradska plinara Zagreb i Elektra Zagreb.

Mediji su potom izvijestili da je iz plamtećeg stana spašena jedna ozlijeđena osoba, iz stana iznad još jedna, a sveukupno iz zgrade još dvije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo