VATRENA STIHIJA

OZLJEDE SU BILE PRETEŠKE Nakon 17 dana borbe za život preminuo 63-godišnjak koji je stradao u požaru u Zagrebu

 Darko Tomas / CROPIX

Nakon 17 dana borbe za život u KB Sveti Duh, teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život podlegao je 63-godišnji D.J. koji je nastradao u požaru kuće 13. ožujka ove godine.

Okidač za vatrenu stihiju koja je izbila u njegovu domu u zagrebačkoj Ulici Petra Zrinskog oko 22.50 sati, prema policijskom očevidu je bio kvar na televizoru te je došlo do kratkog spoja.

Podsjetimo, odmah po dojavi o kući u plamenu zagrebački su vatrogasci vrlo brzo stigli na mjesto intervencije te iz plamteće kuće izvukli onesviještenog čovjeka koji je živio na gornjoj etaži zgrade.

S vatrom se borilo 12 vatrogasaca, a upravo susjedi u Ulici Petra Zrinskog su im ukazali da D.J. koji je živio u opožarenom katu kuće, nije izašao van po izbijanju vatre pa su ga vrlo brzo locirali te ga iznijeli na terasu odakle su ga pomoću nosila spustili u dvorište kako bi ga dalje preuzeli djelatnici Hitne pomoći.

Unatoč svemu promptnoj reakciji svih, nažalost, ozljede od udisanja dima su bile preteške za 63-godišnjaka. Njegovo srce prestalo je kucati jučer u 12.15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:16