PROŠAO BEZ OZLJEDA

PARAGLAJDER ZBOG KVARA MOTORA PRI HITNOM SLIJETANJU ZAPEO ZA DRVO Ostao je visjeti na visini od 5 metara u naturističkom kampu u Vrsaru

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.10.2019. u 10:30

, Image: 399456610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bildagentur-online/Joko / Alamy / Alamy / Profimedia
Bildagentur-online/Joko / Alamy / Alamy / Profimedia

Ilustracija

 

Veliku sreću imao je rumunjski državljanin u petak poslijepodne nakon što se srušio paraglajderom u autokampu Koversada u Vrsaru, inače prvom naturističkom komercijalnom kampu u Europi, i prošao bez ozljeda, piše Glas Istre.

32-godišnjak je uživao u paraglajdingu kad mu se pokvario motor pa se pokušao prizemljiti. Međutim, udario je u stablo na koje se zakačio i ostao visjeti na oko pet metara visine.

Obaviještena je policija koja je izvijestila inspektora za zrakoplovne nesreće. Muškarcu su u pomoć odmah stigli porečki vatrogasci koji su ga zajedno s paraglajderom sputili na tlo.

Na svu sreću, u nesreći nitko nije ozlijeđen, a nadležni istražitelj za zrakoplovne nesreće poduzeo je sve potrebne mjere, piše Glas Istre.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo