ŽIVOTI IM UGROŽENI

PIJAN I BEZ VOZAČKE POKUPIO NJEMAČKE PENZIONERE! Manijak na Hondi zabio se u vozačicu (60), u njih se zabio vremešni gospodin (77)!

Ilustracija
 Zvonimir Barišin/Ilustracija / HANZA MEDIA

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju popodne dogodila na Državnoj cesti D-33 u mjestu Tepljuh kod Drniša, a u kojoj su sudjelovala tri motocikla, teške i po život opasne ozljede zadobili su 23-godišnji vozač motocikla Honda splitskih registracija i 22-godišnji putnik na tom motociklu. Mladićima je liječnika pomoć pružena u šibenskoj bolnici, nakon čega su zbog životne ugroženosti prevezeni na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Do nesreće je došlo kada je 23-godišnji mladić, upravljajući Hondom bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, prešao na lijevi kolnički trak i sudario se motociklom Honda njemačkih registracija kojim je upravljala 60-godišnja njemačka državljanka, a koja je zadobila lakše tjelesne ozljede. Nakon toga, 23-godišnjak Hondom je udario u potporni zid nadvožnjaka i skupa s 22-godišnjim putnikom i motociklom pao na kolnik.

U namjeri da izbjegne sudar, 77-godišnji njemački državljanin upravljajući motociklom BMW njemačkih registracija, udario je u oba motocikla i pao na kolnik, te prošao neozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:54