KAKAV MAJSTOR

PIJAN KO LETVA ZABIO SE U POLICIJSKI AUTO NA MJESTU OČEVIDA, JEDVA JE STAJAO NA NOGAMA, A ONDA JE ZA SVE OKRIVIO POLICIJU: 'A kaj ste se tu stali!?'

 Ivan Brkić / ePodravina

Na mjestu tragične nesreće, u kojoj je u četvrtak navečer u Budančevici poginuo motociklist, dogodila se još jedna, još bizarnija prometna nesreća, a pravo je čudo što u njoj nitko nije stradao, piše ePodravina.

Naime, dok je policija obavljala očevid oko 22 sata, vozač osobnog automobila zabio se u policijski automobil, koji je pak odbačen na vatrogasno vozilo u blizini.

Za volanom je bio potpuno pijani i dezorijentirani 31-godišnjak, izgubljen u vremenu i prostoru. Kombinacija njegova 2,35 promila, gužve na cesti, policijskih rotirki i bljeskajućih svjetala bila je jednostavno previše za njegove alkoholom narušene vozačke sposobnosti.

Kako kažu očevici, vozač je bio toliko pijan da ga je policija morala držati na nogama, a još im je lijepo i rekao 'Pa kaj ste si tu stali'.

Vozač je na mjestu uhićen i protiv njega će biti podignut optužni prijedlog. Šteta je bila samo materijalna i nitko nije ozlijeđen, javlja ePodravina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:42