GUBITAK KONTROLE

Pijan pretukao ženu i kćer te napao sina, a kasnije i policiju

V.H. (41) dva tjedna prije napada na članove obitelji, nakon svađe oko parkirne kazne pokušao je pregaziti zaposlenika Zagreb-parkinga
Zagreb, 220309.Stalni klijent opljackao automat klub u Ilici.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar/CROPIX

ZAGREB - Policija je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu dovela 43-godišnjeg V.H. kojeg se tereti da je 25. studenog oko 2 sata ujutro alkoholiziran fizički napao suprugu te kćerku, a potom i sina.

To je bio samo jedan u nizu prekršaja koje je V.H. počinio. Nakon privođenja utvrdilo se kako je 11. studenog u 13,30 sati u Freudovoj ulici, V.H. ušao u verbalni sukob sa zaposlenikom Zagreb-parkinga jer je pogrešno parkirao te je trebao dobiti kaznu.

Kako nije htio istu prihvatiti, V.H. je sjeo u automobil Peugeot 206 te pokušao pregaziti zaposlenika. Udario ga je automobilom, nakon čega je pobjegao.

Policija je za V.H. tragala sve dok 25. studenog nije došao doma te pijan napao 41-godišnju suprugu. Kako bi spriječila oca u napadu na majku, u sukob se uključila njihova 18-togodišnja kćerka koju je V.H. također počeo tući.

Tada je i 22-godišnji sin pokušao razdvojiti majku i sestru od nasilnog oca, no i on je dobio batina. Situacija se smirila tek nakon što je došla policija, no ne zadugo. Napao je i njih nakon čega su ga uz uporabu prisile uspjeli uhititi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:44