SISAK

PIJAN UŠAO U KRČMU S RUKSAKOM PUNIM NOŽEVA Na samom ulazu izgubio ravnotežu, drugi pijani gost ga pokušao uhvatiti, a onda je jedan nož probio ruksak

    AUTOR:
    • Mate Piškor

  • OBJAVLJENO:
  • 18.03.2019. u 16:37

Kozino, 190417.
Sukladno Planu aktivnosti organizacije TISPOL-a, na podrucju drzava Europske unije, pa tako i na podrucju Policijske uprave zadarske, od ponedjeljka 17. travnja do nedjelje 23. travnja, policijski sluzbenici provode pojacan nadzor brzine.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Miskovic / Ilustracija / CROPIX

 

Bizarno ozljeđivanje nožem zabilježeno je u Sisku u subotu 16. ožujka oko 15:10 sati.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u ugostiteljskom lokalu u Frankopanskoj ulici u Sisku, 38-godišnjak na štetu 42-godišnjaka počinio kazneno djelo 'tjelesna ozljeda'.

Alkoholizirani (2,11 promila) 38-godišnjak je na leđima nosio ruksak s mesarskim noževima. Ulazeći u ugostiteljski objekt izgubio je ravnotežu i počeo padati na leđa.

Kako bi spriječio njegov pad, 42-godišnjak (0,25 promila) ga je pokušao uhvatiti, međutim jedan od noževa je probio ruksak koji je 38-godišnjak nosio na leđima, te ga ubo u trbuh.

U sisačkoj Općoj bolnici 42-godišnjaku su utvrđene lakše tjelesne ozljede, a policija će o utvrđenom Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijediti izvješće.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo