RAFALI NA ZADARSKIM ULICAMA

PIJANI DVOJAC U SUMANUTOM POHODU Ukrali novac iz kafića, nakon čega su uzeli i automatsku pušku te si dali oduška u automobilu...

Ilustracija
 Tom Dubravec / CROPIX

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i 40-godišnjakom iz Zadra koje su policajci priveli u prostorije policije nakon dojave o pucnjavi na gradskom predjelu Stanovi.

Naime, 40-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju navečer između 20 i 21 sat neovlašteno pucao iz automatske puške u Varaždinskoj ulici, ul. Sv Vinka Paulskog i Riječkoj ulici u Zadru. U pucnjavi nitko nije ozlijeđen niti je prijavljena materijalna šteta.

Prije nego što je počeo pucati Zadranin je u nedjelju u dva navrata ulazio u kafić na Putu Pudarice u Zadru, te iz prostora šanka uzeo ukupno nekoliko stotina kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog drske krađe, nedozvoljenog držanja oružja i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Mlađi muškarac se sumnjiči da je 40-godišnjaku dao svoj automobil i time mu omogućio počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Obojica su predana pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Zadarski.hr, dvojac je cijelu nedjelju proveo u opijanju po lokalnim kafićima, nakon čega su uzeli i pušku te si dali oduška u automobilu. Dok je mlađi Zadranin vozio stariji je pucao u zrak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:08