SLIJEDI KAZNENA PRIJAVA

PIJANI MUŠKARAC KOD POŽEGE MAČETOM UBIO VLASTITOG PSA S više od dva promila alkohola u krvi izmasakrirao životinju pa je pokušao zapaliti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.09.2019. u 11:08

Crikvenica, 030713.
Crikvenicka plaza za pse Podvorska prva je na top listi 5 najboljih psecih plaza na Jadranu po izboru interaktivnog portala Top destinacije Hrvatska. Smjestena je na vrhu lukobrana lucice Podvorska i nudi brojne sadrzaje poput tekuce vode, satora s hladovinom, klupe, posebne koseve za smece s vrecicama, posude za hranu i vodu, prostor za istrcavanje i setnju, a nedavno su posadjeni borovi te ce uskoro plaza imati i prirodni hlad. Plaza postoji od 2010. godine, svake se sezone obogacuje novim sadrzajima, a danas je u rad pusten i tus specijalno dizajniran za pse. Inicijalna ulaganja izvrsili su Grad Crikvenica, GKTD Murvica, Veterinarska stanica Crikvenica i Purina, no svake se godine pridruzuju novi donatori poput Hotela za pse Monty i Udruge Sretna sapa uz pomoc kojih su udomljeni brojni napusteni kucni ljubimci. Na fotografiji: detalj s plaze.
Foto: Tea Cimas / Cropix
Tea Cimaš / CROPIX

Ilustracija

Pijani muškarac u subotu je mačetom ubio svog psa u mjestu nedaleko od Požege.

Kako javlja PU požeško-slavonska, u subotu oko 17 i 30 sati  u mjestu Drškovci, u Vinogradskoj ulici, 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola mačetom ubio svog psa.

Nakon toga ga je pokušao zapaliti.

Policijski su mu službenici izmjerili 2,14 promila alkohola u krvi i protiv njega će biti podignuta kaznena prijava zbog kaznenog djela Ubijanje ili mučenje životinja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo